Κοινωνική Ευθύνη

koinonikieuthiniΗ CANDIA TAXI δεν μπορεί παρά να αναγνωρίζει τις δυσκολίες της κοινωνίας, καθώς καθημερινά είμαστε λόγω της φύσης της δουλειάς μας σε συνεχή επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματα της. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στο κοινωνικό σύνολο δίνοντας λύσεις όπου μπορούμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας να εξυπηρετούμε ανάγκες ανθρώπινες καθημερινές.

 

 

 

 

Προσφορά Αγάπηςvoitheia-2

 

Φέτος όπως και κάθε χρόνο η Candia Taxi A.E. σε συνεργασία με τον γνωστό σε όλους μας για το ισχυρό και πολύτιμο φιλανθρωπικό του έργο Πατήρ Ιωάννη Μαρκάκη, θα συγκεντρώσει τρόφιμα που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

 

Ο Πατήρ Ιωάννης όλο τον χρόνο και όχι μόνο κατά την διάρκεια των εορτών, προσπαθεί να βοηθάει συνανθρώπους μας από κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα άλλοτε με χρήματα, και άλλοτε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πολλές φορές και με ιατρική ή άλλη βοήθεια και φροντίδα.

 

Το έργο του μεγάλο, καθώς από το 1968, έχει προσφέρει πάρα πολλά στην κοινωνία του Ηρακλείου και στις ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.

Διανύει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για δει ότι όντως ο καλών σε βοήθεια έχει ανάγκη της παρουσίας του, και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί στηρίζοντας και με ψυχολογικό-συμβουλευτικό τρόπο αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, δίνοντας λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας.

 

Και φέτος λοιπόν από αύριο 9 /12 έως και 20/12 στα γραφεία της Candia Taxi θα δεχόμαστε τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, λάδι για το οποίο υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη αλλά και χρήματα  για τον     ‘’ Κουμπαρά Αγάπης’’ που έχει δημιουργηθεί στα γραφεία μας στην Ανθέων 27, από τις 8:00 έως 17:00 καθημερινά και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτή η προσπάθεια να είναι επιτυχής ιδιαίτερα εν μέσω των δύσκολων συγκυριών  που βιώνει η κοινωνία μας και οι συνάνθρωποι μας.