Όροι και Προυποθέσεις Μεταφοράς

  1. Candia Taxi Α.Ε.

1.1 Η Candia Taxi Α.Ε. είναι εταιρία ταξί που ιδρύθηκε το 2003 (αριθμός φορολογικού μητρώου 999 677 353) στην πόλη του Ηρακλείου, με σκοπό την παροχή επαγγελματικών και ασφαλών μεταφορών στο νησί της Κρήτης.

Η εταιρεία βρίσκεται στην οδό Ανθέων 27 στην πόλη του  Ηρακλείου Κρήτης.

1.2 Η Candia ταξί Α.Ε. προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας της www.candiataxi.gr online κράτηση  και προπληρωμή υπηρεσίας  μεταφορών με ταξί, για τους επιβάτες στο νησί της Κρήτης.

1.3 Για τους επαγγελματικούς μας σκοπούς λειτουργούμε μέσα από ένα 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στο 0030 810 255 και μέσω του  info@candiataxi.gr.

1.4 Για την  παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας  μεταφοράς, λειτουργούμε σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

1.5 Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία κράτησης με το online σύστημα κρατήσεων της Candia Taxi Α.Ε., θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις μεταφοράς, καθώς θα διέπει οποιαδήποτε μεταγενέστερη σύμβαση.

2. Προϊόντα και υπηρεσίες

Προσφέρουμε μεταφορές με ταξί στο νησί της Κρήτης  24 ώρες ανά  24ωρο  , μέσα από υπηρεσία κρατήσεων και προπληρωμής των υπηρεσιών αυτών.

 

2.1 Το άτομο που κάνει κράτηση θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

2.2 Ακολουθώντας όλες τις σωστές διαδικασίες και αφού αυτές δοθούν σωστά στην Candia Taxi Α.Ε. μέσω του συστήματος κρατήσεων μας η κράτηση δεν μπορεί να θεωρηθεί ενεργή εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή της.

 

2.3 Αφού όλες οι σωστές πληροφορίες όπως ζητήθηκαν από την Candia Taxi S.A. έχουν συμπληρωθεί ακολουθούμενες από την πληρωμή, η Candia Taxi Α.Ε. θα προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες για την διεκπεραίωση της μεταφοράς της σύμβασης.

 

2.4 Η σύμβαση μεταφοράς είναι σε ισχύ και δεσμευτική μόνο όταν το άτομο που λειτουργεί ως εκπρόσωπος για την κράτηση και υπεύθυνος για όλες τις ρυθμίσεις της κράτησης ενεργώντας είτε για τον εαυτό του είτε για άλλους , έχει παραλάβει την επιβεβαίωση της κράτησης( confirmation voucher ) μέσω e-mail.

 

2.5 Ο εκπρόσωπος  που οργανώνει τις λεπτομέρειες της κράτησης θα  πρέπει να απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε πιθανές ειδοποιήσεις ή παρατηρήσεις, που θα του αποσταλούν μέσω e-mail και έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες της κράτησης. Σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος υπεύθυνος για τις λεπτομέρειες της κράτησης ενεργώντας είτε για τον εαυτό του είτε για άλλους  αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο να λάβει  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που του έχει αποσταλεί, τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του server μας θα θεωρηθούν  ως απόδειξη.

 

2.6  Σε οποιαδήποτε περίπτωση όπου ο επιβάτης /ες δεν είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με τον οδηγό/ους της Candia Taxi Α.Ε. ή αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση στο ραντεβού τους με τους οδηγούς, υποχρεούνται (επιβάτης-ες) να επικοινωνήσουν με την εταιρία και να ενημερώσουν για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν. Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν ειδοποιήσουν την Candia Taxi Α.Ε. η εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την μη πραγματοποίηση της μεταφοράς.

3. Τιμές και Τρόποι πληρωμής

Δεχόμαστε σχεδόν όλες τις ευρέως χρησιμοποιούμενες μέθοδος πληρωμής, όπως αναφέρονται  παρακάτω:

VISA, American Express, MasterCard, Maestro, Diners Club.

Δεχόμαστε επίσης χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος στο λογαριασμό μας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κράτηση, αν η μεταφορά χρημάτων δεν έχει εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Candia Taxi Α.Ε. που θα σας παρέχουμε κατόπιν συνεννόησης.

4. Αλλαγές κράτησης

Διαδικασίες: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο booking@candiataxi.gr για να μπορέσουμε να τροποποιήσουμε την  κράτησή σας.

Τέλη αλλαγών:

Α) Αλλαγή 60 έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς δωρεάν

Β) 30 έως 15 ημέρες πριν 5€

Γ) 15 έως 7 ημέρες πριν 8€

Δ) 7 έως 48 ώρες πριν  12€

Ε) 48 έως 0 ωρες πριν  15€

5. Δικαίωμα υπαναχώρησης κράτησης βάσει του ν. 2251/1994

Ο πελάτης ή ο εκπρόσωπος που οργανώνει τις λεπτομέρειες της κράτησης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης και κατά συνέπεια, ακύρωσης της κράτησής του, με επιστροφή του 100% της αξίας των χρημάτων του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έγινε η κράτηση, βάση του νόμου 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως τροποποιήθηκε βάση της ΚΥΑ Ζ1891/2013.

Ως ημερομηνία παραλαβής της υπηρεσίας μεταφοράς(κράτηση), ορίζετε η ημερομηνία όπου ο πελάτης ή εκπρόσωπος παρέλαβε ηλεκτρονικά την επιβεβαίωση της κράτησης(confirmation voucher) από την Candia Taxi A.E. μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Εαν η ημερομηνία έκδοσης της κράτησης με την ημερομηνία εκτέλεσης της μεταφοράς έχουν διαφορά διαστήματος 14 ημερών δεν ισχύει η πολιτική ακυρώσεων όπως περιγράφετε στην παράγραφο 6 του παρόντος και ο πελάτης ή εκπρόσωπός των διαδικασιών κράτησης , σε περίπτωση ακύρωσης , δικαιούται επιστροφή του 100% της αξίας της μεταφοράς .

6. Ακύρωση της μεταφοράς

Διαδικασίες: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο booking@candiataxi.gr για να μπορέσουμε να κανονίσουμε την ακύρωση και την επιστροφή του ποσού που δικαιούστε. Το ποσό των χρημάτων θα πιστώνεται πάντα στον τραπεζικό λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της κράτησης.

Τέλη ακύρωσης :

Α) Ακύρωση 60 έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς χρέωση 10% του συνολικού ποσού της μεταφοράς

Β) 30 έως 15 ημέρες πριν χρέωση 20% του συνολικού ποσού της μεταφοράς

Γ) 15 έως 7 ημέρες πριν χρέωση 50% του συνολικού ποσού της μεταφοράς

Δ) 7 έως 48 ώρες πριν χρέωση 80% του συνολικού ποσού της μεταφοράς

Ε) 48 ώρες πριν no refund

 

7. Αλλαγές πολιτικής

Η Candia Taxi Α.Ε. μπορεί να αλλάξει οποιονδήποτε όρο της παρούσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.